Vi hjälper er med Microsoft 365

Microsoft Office 365

En molnbaserad och platsoberoende tjänst för att skapa, spara och dela dokument, chatta eller ha videokonferenser med medarbetare och kunder och mycket mer.


Microsoft Office 365 kommer med lösningar som passar alla företag oberoende storlek och digital mognad. Vi sköter all setup och administration utformat efter ditt företags behov och du betalar endast för det du använder.

 
 

Vilka fördelar finns med Microsoft 365?

 
Med Microsoft 365 behövs inga stora investeringar i programvara. Betala månadsvis istället för fasta uppstartskostnader och licenser.
Du kan lätt skala upp antalet användare i takt med att din verksamhet utvecklas. Med Microsoft 365 går det även att skala ner när som helst. Det ger full flexibilitet som innebär att företaget aldrig betalar för mer än vad som behövs.
 
Programvaran uppdateras automatiskt. Du behöver inte investera i dyr IT-infrastruktur och slipper krångel med uppdateringar.
Genom att Microsoft 365 fungerar med hjälp av molnet får du tillgång till avancerad programvara även när du använder mobilappar och enkel webbinloggning.