Webb &
ApputvecklingVårt erfarna team tar ditt koncept från design till faktisk utveckling.


LÄS MER


MolntjänsterVi visar hur du kan effektivisera din verksamhet genom molnlösningar.


LÄS MERIT-SäkerhetKänn er trygga med oss, vi analyserar och säkrar er IT-miljö.


LÄS MERIT-Drift & SupportVåra kunder kan räkna med bra och snabb hjälp eftersom vi har full kontroll på IT-miljön.


LÄS MER

Vår verksamhet


—  

Som din IT-partner kan vi hjälpa dig med dina IT-relaterade beslut där vi erbjuder allt från enkla tjänster till att hantera hela er IT-miljö, allt utifrån era önskemål och behov. Vi har ett väl utvecklat kon­takt­nät och är partner till bland annat Google Apps, Fortnox och Amazon. Vi lyssnar på er och skapar en anpassad lösning utifrån era behov.

Vilka är vi


—  

Protelosolutions AB grundades 2002 och började med att hjälpa små och medelstora företag med sina IT-behov. Sedan dess fortsätter vi med målsättningen att leverera lösningar där kundnyttan står i centrum.
IT-världen kan ofta upplevas som en djungel med utbudet av tjänster och system och då tar vi gärna rollen som bollplank och rådgivare för att lotsa er rätt i ert val. Det är viktigt för oss att upprätta en personlig relation så att vi på bästa sätt kan erbjuda ett givande och långsiktigt samarbete.

Vår filosofi


—  

Vi visar ett personligt engagemang och skapar förtroende för ert företag och med hjälp av IT-lösningar möjliggör vi för er att fokusera på er kärnverksamhet. Kundens frihet ska vara att kunna arbeta var som helst och när som helst.